COOK - Σκοπός Προγράμματος

Σκοπός του Διπλώματος στις Μαγειρικές Τέχνες είναι να εκπαιδεύσει τους/τις σπουδαστές/σπουδάστριες στις επαγγελματικές γνώσεις και τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για ένα πετυχημένο ξεκίνημα καριέρας στην επισιτιστική βιομηχανία.

Οι σπουδαστές/σπουδάστριες θα καταρτιστούν σε μοντέρνες και κλασσικές μεθόδους και τεχνικές που εφαρμόζονται στις μαγειρικές τέχνες.

Το πρόγραμμα εστιάζει στο γνωστικό αντικείμενο, τις δεξιότητες και τις ικανότητες που χρειάζονται για την επαγγελματική παραγωγή και παράθεση φαγητών, τη ζεστή και κρύα κουζίνα, τον τεμαχισμό και επεξεργασία υλικών, την τεχνογνωσία και τεχνολογία τροφίμων καθώς επίσης και τη διαχείριση βασικών λειτουργιών μιας επισιτιστικής μονάδας.

Οι σπουδαστές/σπουδάστριες θα αποκτήσουν μια ισορροπημένη επαγγελματική και τεχνική εκπαίδευση μέσα από τη μαθησιακή διαδικασία στην τάξη, την εκτεταμένη πρακτική εφαρμογή των γνώσεων και των δεξιοτήτων στο εργαστήριο και τη βιομηχανική κατάρτιση.

Το πρόγραμμα ακολουθεί τις τάσεις και τις ανάγκες της βιομηχανίας και τις προκλήσεις ενός αναπτυσσόμενου επαγγέλματος.

Οι σπουδαστές/σπουδάστριες θα μπορούν με επιτυχία να ενταχθούν στην αγορά εργασίας, σε διάφορες επισιτιστικές επιχειρήσεις, εστιατόρια ή ξενοδοχεία.

Είσοδος (κινητές συσκευές)