CyGraduates πληροφορίες (εδώ) |
||
Συμπλήρωση ερωτηματολογίου (εδώ) |
REST - Μαθήματα Προγράμματος και Ώρες Διδασκαλίας
Μαθήματα Προγράμματος και Ώρες Διδασκαλίας: | ||||||||
Εξάμηνο | Κωδικός Μαθήματος | Μάθημα | Ώρες ανά Εβδομάδα | Σύνολο Ωρών Μαθήματος ανά Εξάμηνο | Ποσοστό επί Συνόλου Ωρών Μαθήματος | |||
(Θ) | (Ε) | (Θ) | (Ε) | (Θ) | (Ε) | |||
1 | REST 0101 | Υγιεινή Τροφίμων | 2 | 28 | 8% | |||
1 | REST 0102 | English for the Foodservice Industry I | 2 | 28 | 8% | |||
1 | REST 0103 | Διαδικασίες Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών | 2 | 28 | 8% | |||
1 | REST 0104 | Βασικές Υπολογιστικές Εφαρμογές σε Εστιατόρια | 2 | 28 | 8% | |||
1 | REST 0105 | Βασικές Αρχές Παράθεσης Τροφίμων και Ποτών I | 10 | 140 | 46% | |||
1 | REST 0106 | Γευσιγνωσία Κρασιών και Ποτών | 5 | 70 | 23% | |||
2 | REST 0201 | Βασικές Αρχές Κοστολόγησης | 2 | 28 | 8% | |||
2 | REST 0202 | English for the Foodservice Industry II | 2 | 28 | 8% | |||
2 | REST 0203 | Σχεδιασμός Υποδομών Εστιατορίου και Κουζίνας | 2 | 28 | 8% | |||
2 | REST 0204 | Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Εδεσματολογίου | 2 | 28 | 8% | |||
2 | REST 0205 | Παραγωγή Κοκτέιλ και Παράθεση Ποτών Ι | 10 | 140 | 46% | |||
2 | REST 0206 | Ειδικές Μέθοδοι Παράθεσης Τροφίμων και Ποτών I | 5 | 70 | 23% | |||
2 | REST 0207 | Πρακτική Εξάσκηση - 6 Eβδομάδες | ||||||
3 | REST 0301 | Επιχειρηματικότητα | 2 | 28 | 8% | |||
3 | REST 0302 | Οργάνωση και Διοίκηση Εστιατορίου και Κουζίνας | 2 | 28 | 8% | |||
3 | REST 0303 | Ασφάλεια Τροφίμων | 2 | 28 | 8% | |||
3 | REST 0304 | Εξυπηρέτηση Πελατών και Επικοινωνία | 2 | 28 | 8% | |||
3 | REST 0305 | Παραθέσεις Δεξιώσεων και Ειδικών Εκδηλώσεων | 10 | 140 | 46% | |||
3 | REST 0306 | Εισαγωγή στις Δεξιότητες Μπαρίστα | 5 | 70 | 23% | |||
4 | REST 0401 | Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και Εποπτικές Ικανότητες | 2 | 28 | 8% | |||
4 | REST 0402 | Βασικές Αρχές Μάρκετινγκ | 2 | 28 | 8% | |||
4 | REST 0403 | Διαχείριση Λειτουργιών Εστιατορίου | 2 | 28 | 8% | |||
4 | REST 0404 | Εισαγωγή στις Λογιστικές και Οικονομικές Καταστάσεις Εστιατορίων | 2 | 28 | 8% | |||
4 | REST 0405 | Ειδικές Μέθοδοι Παράθεσης Τροφίμων και Ποτών ΙΙ | 5 | 70 | 23% | |||
4 | REST 0406 | Παραγωγή Κοκτέιλ και Παράθεση Ποτών ΙΙ | 5 | 70 | 23% | |||
4 | REST 0407 | Εισαγωγή στη Μιξολογία | 5 | 70 | 23% | |||
4 | REST 0408 | Πρακτική Εξάσκηση - 6 Εβδομάδες |