CROP - Μαθήματα Προγράμματος και Ώρες Διδασκαλίας
Μαθήματα Προγράμματος και Ώρες Διδασκαλίας | ||||||||
Εξάμηνο | Κωδικός Μαθήματος | Μάθημα |
Ώρες
ανά Εβδομάδα |
Σύνολο Ωρών Μαθήματος ανά Εξάμηνο | Ποσοστό επί Συνόλου Ωρών Μαθήματος | |||
(Θ) | (Ε) | (Θ) | (Ε) | (Θ) | (Ε) | |||
1 | CROP 0101 | Εισαγωγή στην Γεωργική Χημεία | 2 | 2 | 30 | 30 | 50% | 50% |
1 | CROP 0102 | Εδαφολογία και Περιβάλλον | 2 | 1 | 30 | 15 | 67% | 33% |
1 | CROP 0103 | Μορφολογία – Φυσιολογία Φυτών | 2 | 1 | 30 | 15 | 67% | 33% |
1 | CROP 0104 | Υπολογιστικές Εφαρμογές | 1 | 2 | 15 | 30 | 33% | 67% |
1 | CROP 0105 | Ασφάλεια και Υγιεινή Εργασίας | 2 | 1 | 30 | 15 | 67% | 33% |
1 | CROP 0106 | Εργαστηριακές Ασκήσεις Πεδίου (Ι) | 1 | 5 | 15 | 75 | 17% | 83% |
2 | CROP 0201 | Μετρήσεις Τεχνικών Μεγεθών | 2 | 2 | 30 | 30 | 50% | 50% |
2 | CROP 0202 | Μελισσοκομία και Βιολογικές Καλλιέργειες | 2 | 1 | 30 | 15 | 67% | 33% |
2 | CROP 0203 | Αμπελουργία - Οινολογία | 2 | 1 | 30 | 15 | 67% | 33% |
2 | CROP 0204 | Γεωργική Οικονομία - Οργάνωση Γεωργικών Επιχειρήσεων - Προώθηση Βιολογικών προϊόντων | 2 | 1 | 30 | 15 | 67% | 33% |
2 | CROP 0205 | Αγρομετεωρολογία-Κλιματολογία | 2 | 1 | 30 | 15 | 67% | 33% |
2 | CROP 0206 | Εργαστηριακές Ασκήσεις Πεδίου (ΙΙ) | 1 | 5 | 15 | 75 | 17% | 83% |
3 | CROP 0301 | Γεωργική Μηχανολογία | 2 | 1 | 30 | 15 | 67% | 33% |
3 | CROP 0302 | Φυτοπαθολογία | 2 | 1 | 30 | 15 | 67% | 33% |
3 | CROP 0303 | Λιπασματολογία-Βιολογική Λίπανση | 2 | 2 | 30 | 30 | 50% | 50% |
3 | CROP 0304 | Τεχνολογία Θερμοκηπίων | 2 | 1 | 30 | 15 | 67% | 33% |
3 | CROP 0305 | Αγγλική Ορολογία | 2 | 1 | 30 | 15 | 67% | 33% |
3 | CROP 0306 | Εργαστηριακές Ασκήσεις Πεδίου (ΙΙΙ) | 1 | 5 | 15 | 75 | 17% | 83% |
4 | CROP 0401 | Εφαρμοσμένη Λαχανοκομία | 2 | 1 | 30 | 15 | 67% | 33% |
4 | CROP 0402 | Εντομολογία - Φυτοπροστατευτικά Προϊόντα και Μέθοδοι | 1 | 2 | 15 | 30 | 33% | 67% |
4 | CROP 0403 | Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά | 2 | 1 | 30 | 15 | 67% | 33% |
4 | CROP 0404 | Εφαρμοσμένη Βιολογική Καλλιέργεια Κηπευτικών προϊόντων | 2 | 1 | 30 | 15 | 67% | 33% |
4 | CROP 0405 | Μέθοδοι Συντήρησης Βιολογικών Προϊόντων - Νομοθεσία και Δεοντολογία Βιολογικών Καλλιεργειών | 2 | 2 | 30 | 30 | 50% | 50% |
4 | CROP 0406 | Εργαστηριακές Ασκήσεις Πεδίου (ΙV) | 1 | 5 | 15 | 75 | 17% | 83% |
ΣΥΝΟΛΑ | 630 | 690 | 47% | 53% |