DAIRY - Μαθήματα Προγράμματος και Ώρες Διδασκαλίας
Μαθήματα Προγράμματος και Ώρες Διδασκαλίας: | ||||||||
Εξάμηνο | Κωδικός Μαθήματος | Μάθημα | Ώρες ανά Εβδομάδα |
Σύνολο Ωρών Μαθήματος ανά Εξάμηνο | Ποσοστό επί Συνόλου Ωρών Μαθήματος | |||
(Θ) | (Ε) | (Θ) | (Ε) | (Θ) | (Ε) | |||
1 | DAIRY 0101 | Εισαγωγή στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων | 4 | 0 | 56 | 0 | 100% | 0% |
1 | DAIRY 0102 | Γαλακτοπαραγωγή | 4 | 0 | 56 | 0 | 100% | 0% |
1 | DAIRY 0103 | Χαρακτηριστικά και ιδιότητες γάλακτος | 4 | 0 | 56 | 0 | 100% | 0% |
1 | DAIRY 0104 | Ανάλυση Γάλακτος και Γαλακτοκομικών προϊόντων | 0 | 6 | 0 | 84 | 0% | 100% |
2 | DAIRY 0201 | Τεχνολογία Γάλακτος | 4 | 0 | 56 | 0 | 100% | 0% |
2 | DAIRY 0202 | Τεχνολογία Γαλακτοκομικών Προϊόντων | 4 | 0 | 56 | 0 | 100% | 0% |
2 | DAIRY 0203 | Παρασκευή Γαλακτοκομικών Προϊόντων | 0 | 10 | 0 | 140 | 0% | 100% |
2 | DAIRY 0204 | Μάρκετινγκ και Εμπορία Τροφίμων | 4 | 0 | 56 | 0 | 100% | 0% |
3 | DAIRY 0301 | Τυροκομία | 4 | 0 | 56 | 0 | 100% | 0% |
3 | DAIRY 0302 | Παρασκευή τυριών | 0 | 10 | 0 | 140 | 0% | 100% |
3 | DAIRY 0303 | Υγιεινή και Ασφάλεια Tροφίμων | 4 | 0 | 56 | 0 | 100% | 0% |
3 | DAIRY 0304 | Σχεδιασμός και πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων | 2 | 2 | 28 | 28 | 50% | 50% |
3 | DAIRY 0305 | Πρακτική Άσκηση | 6 Εβδομάδες | |||||
4 | DAIRY 0401 | Επιχειρηματικότητα για αγρο-βιοτεχνικά προϊόντα | 4 | 0 | 56 | 0 | 100% | 0% |
4 | DAIRY 0402 | Εξοπλισμός βιομηχανιών επεξεργασίας γάλακτος (Θ) | 4 | 0 | 56 | 0 | 100% | 0% |
4 | DAIRY 0403 | Διπλωματική Εργασία | 13 Εβδομάδες |