REST - Προσδοκώμενα Μαθησιακά Αποτελέσματα
Κωδικός |
Περιγραφή |
Γνώση και Κατανόηση |
|
LO: 01 | Αναφέρουν τις επαγγελματικές γνώσεις στο γνωστικό αντικείμενο για την εφαρμογή των σωστών διαδικασιών, μεθόδων και τεχνικών στην παράθεση τροφίμων και ποτών. |
LO: 02 | Εξηγούν τις καλές πρακτικές κατά την παράθεση τροφίμων και ποτών. |
LO: 03 | Αναγνωρίζουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ποιότητας σε όλους τους πελάτες, ως επαγγελματίες πρώτης γραμμής. |
Τεχνικές Δεξιότητες |
|
LO: 04 | Αξιοποιούν τις επαγγελματικές ικανότητες και την εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα της παράθεσης των τροφίμων και ποτών σε εστιατόρια και μπαρ. |
LO: 05 | Λαμβάνουν αποφάσεις και επιλύουν προβλήματα, χρησιμοποιώντας επαγγελματικές ιδέες, μεθόδους και τεχνικές για την εξασφάλιση προτύπων ποιότητας υπηρεσιών. |
LO: 06 | Εφαρμόζουν επαγγελματικές δεξιότητες και καλλιεργούν ποιοτική κουλτούρα υπηρεσιών φιλοξενίας μέσα από τα πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα και την πρακτική κατάρτιση. |
Επαγγελματικές Ικανότητες |
|
LO: 07 | Εφαρμόζουν επαγγελματικές δεξιότητες και ικανότητες που απαιτούνται για την αφετηρία της σταδιοδρομίας τους στον κλάδο των μπαρ και εστιατορίων. |
LO: 08 | Συμμετέχουν στην απόκτηση πρακτικής και επαγγελματικής εμπειρίας στον τομέα των μπαρ και εστιατορίων. |
LO: 09 | Ενθαρρύνουν την ποιοτική και επαγγελματική κουλτούρα φιλοξενίας και εξυπηρέτησης πελατών. |