REST - Μαθησιακοί Στόχοι Προγράμματος

Με το τέλος του προγράμματος ο/η σπουδαστής/-τρια θα είναι σε θέση να:
  • Γνωρίζει τις επαγγελματικές δεξιότητες στο γνωστικό αντικείμενο και να εφαρμόζει τις σωστές διαδικασίες, μεθόδους και τεχνικές παράθεσης τροφίμων και ποτών.
  • Λαμβάνει αποφάσεις και επιλύει προβλήματα μέσα σε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον.
  • Εφαρμόζει διάφορες τεχνικές επαγγελματικής εξυπηρέτησης σε επιχειρήσεις εστιατορίων και μπαρ και προωθεί την ομαδική εργασία στον χώρο εργασίας.
  • Προσαρμόζεται σε διαφορετικά είδη και μεθόδους παράθεσης τροφίμων και ποτών.
  • Ανταποκρίνεται αποτελεσματικά σε διαφορετικά είδη κοινού, σκοπούς παραθέσεων και καταστάσεις σε εστιατόρια ή μπαρ.
  • Ενεργεί με βάση τις αξίες της ξενοδοχειακής βιομηχανίας.
  • Αναπροσαρμόζεται στη μεταβαλλόμενη φύση και τις ανάγκες της βιομηχανίας υπηρεσιών και τις τάσεις της αγοράς.

Είσοδος (κινητές συσκευές)