BAKER - Επιτεύγματα Σπουδαστών και Αποφοίτων
Μια Κύπρια διαπρέπει στη γαλλική brasserie. | |
Διάκριση στον διαγωνισμό "Διαχείριση Απορριμμάτων Τροφίμων στα Κρουαζιερόπλοια". |
Μια Κύπρια διαπρέπει στη γαλλική brasserie. | |
Διάκριση στον διαγωνισμό "Διαχείριση Απορριμμάτων Τροφίμων στα Κρουαζιερόπλοια". |
Κωδικός |
Περιγραφή |
Γνώση και Κατανόηση |
|
LO: 01 | Εξηγούν τις επαγγελματικές έννοιες, διαδικασίες και τεχνικές στην παραγωγή ειδών αρτοποιίας ή ζαχαροπλαστείου. |
LO: 02 | Αναπαράγουν βασικές επαγγελματικές αρχές και ποιοτικά κριτήρια στην παραγωγική διαδικασία. |
LO: 03 | Αναγνωρίζουν το ευρύτερο επιχειρηματικό περιβάλλον και τις λειτουργίες ενός αρτοποιείου ή ζαχαροπλαστείου. |
Τεχνικές Δεξιότητες |
|
LO: 04 | Αναπτύξουν επαγγελματικές και τεχνικές δεξιότητες και ικανότητες στην παραγωγική διαδικασία ενός αρτοποιείου ή ζαχαροπλαστείου. |
LO: 05 | Εφαρμόζουν καλές επαγγελματικές πρακτικές και τεχνικές για τον εκσυγχρονισμό της παραγωγής διαφόρων ειδών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. |
LO: 06 | Λαμβάνουν αποφάσεις και επιλύουν προβλήματα, χρησιμοποιώντας επαγγελματικές ιδέες, μεθόδους και τεχνικές για την εξασφάλιση προτύπων ποιότητας. |
Επαγγελματικές Ικανότητες |
|
LO: 07 | Υιοθετούν τη σωστή επαγγελματική κουλτούρα, δεξιότητες και ικανότητες που απαιτούνται για την αφετηρία της σταδιοδρομίας τους. |
LO: 08 | Εφαρμόζουν τη νέα μάθηση και αντιμετωπίζουν τις μεταβαλλόμενες συνθήκες που προκύπτουν από τις λειτουργίες και την παραγωγή ενός αρτοποιείου ή ζαχαροπλαστείου. |
LO: 09 | Συμμετέχουν στην απόκτηση πρακτική και επαγγελματικής εμπειρίας σε αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία. |