BAKER - Σκοπός Προγράμματος
Το πρόγραμμα Αρτοποιία Ζαχαροπλαστική εισάγει τους/τις σπουδαστές/-ριες στις βασικές επαγγελματικές γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες που απαιτούνται για να ξεκινήσουν την καριέρα τους σε βασικές θέσεις εργασίας.Οι σπουδαστές/-ριες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν την επαγγελματική ικανότητα να παρασκευάζουν και να παρουσιάζουν προϊόντα Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής, εφαρμόζοντας βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, της επιστήμης και τεχνολογίας των υλικών και μεθόδων παραγωγής, καθώς επίσης και τις διάφορες επιχειρησιακές λειτουργίες ενός Αρτοποιείου ή Ζαχαροπλαστείου.
Παράλληλα, οι σπουδαστές/-ριες θα γνωρίσουν όλες τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς και τις τελευταίες εξελίξεις της βιομηχανίας, αποκομίζοντας σημαντική εργασιακή εμπειρία μέσα από την πρακτική εξάσκηση τους.