BAKER - Προσδοκώμενα Μαθησιακά Αποτελέσματα

Κωδικός
Περιγραφή
 
Γνώση και Κατανόηση
LO: 01 Εξηγούν τις επαγγελματικές έννοιες, διαδικασίες και τεχνικές στην παραγωγή ειδών αρτοποιίας ή ζαχαροπλαστείου.
LO: 02 Αναπαράγουν βασικές επαγγελματικές αρχές και ποιοτικά κριτήρια στην παραγωγική διαδικασία.
LO: 03 Αναγνωρίζουν το ευρύτερο επιχειρηματικό περιβάλλον και τις λειτουργίες ενός αρτοποιείου ή ζαχαροπλαστείου.
 
Τεχνικές Δεξιότητες
LO: 04 Αναπτύξουν επαγγελματικές και τεχνικές δεξιότητες και ικανότητες στην παραγωγική διαδικασία ενός αρτοποιείου ή ζαχαροπλαστείου.
LO: 05 Εφαρμόζουν καλές επαγγελματικές πρακτικές και τεχνικές για τον εκσυγχρονισμό της παραγωγής διαφόρων ειδών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.
LO: 06 Λαμβάνουν αποφάσεις και επιλύουν προβλήματα, χρησιμοποιώντας επαγγελματικές ιδέες, μεθόδους και τεχνικές για την εξασφάλιση προτύπων ποιότητας.
 
Επαγγελματικές Ικανότητες
LO: 07 Υιοθετούν τη σωστή επαγγελματική κουλτούρα, δεξιότητες και ικανότητες που απαιτούνται για την αφετηρία της σταδιοδρομίας τους.
LO: 08 Εφαρμόζουν τη νέα μάθηση και αντιμετωπίζουν τις μεταβαλλόμενες συνθήκες που προκύπτουν από τις λειτουργίες και την παραγωγή ενός αρτοποιείου ή ζαχαροπλαστείου.
LO: 09 Συμμετέχουν στην απόκτηση πρακτική και επαγγελματικής εμπειρίας σε αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία.

Είσοδος (κινητές συσκευές)