Μαθήματα Προγράμματος και Ώρες Διδασκαλίας: |
Εξάμηνο |
Κωδικός Μαθήματος |
Μάθημα |
Ώρες ανά Εβδομάδα |
Σύνολο Ωρών Μαθήματος ανά Εξάμηνο |
Ποσοστό επί Συνόλου Ωρών Μαθήματος |
(Θ) |
(Ε) |
(Θ) |
(Ε) |
(Θ) |
(Ε) |
1 |
BAKER 0101 |
Υγιεινή Τροφίμων |
2 |
|
28 |
|
8% |
|
1 |
BAKER 0102 |
Τεχνολογία Υλικών Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής |
2 |
|
28 |
|
8% |
|
1 |
BAKER 0103 |
Διαδικασίες Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών |
2 |
|
28 |
|
8% |
|
1 |
BAKER 0104 |
Βασικές Υπολογιστικές Εφαρμογές σε Αρτοποιεία Ζαχαροπλαστεία |
2 |
|
28 |
|
8% |
|
1 |
BAKER 0105 |
Εργαστήριο και Τεχνολογία Αρτοποιίας Ι |
|
15 |
|
210 |
|
68% |
2 |
BAKER 0201 |
Βασικές Αρχές Κοστολόγησης |
2 |
|
28 |
|
8% |
|
2 |
BAKER 0202 |
Εισαγωγή στην Τεχνολογία Τροφίμων |
2 |
|
28 |
|
8% |
|
2 |
BAKER 0203 |
Σχεδιασμός Υποδομών Αρτοποιείου Ζαχαροπλαστείου |
2 |
|
28 |
|
8% |
|
2 |
BAKER 0204 |
Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Εδεσματολογίου |
2 |
|
28 |
|
8% |
|
2 |
BAKER 0205 |
Εργαστήριο και Τεχνολογία Ζαχαροπλαστικής Ι |
|
15 |
|
210 |
|
68% |
2 |
BAKER 0206 |
Πρακτική Εξάσκηση - 6 Eβδομάδες |
|
|
|
|
|
|
3 |
BAKER 0301 |
Επιχειρηματικότητα |
2 |
|
28 |
|
8% |
|
3 |
BAKER 0302 |
Οργάνωση Διοίκηση Αρτοποιείου Ζαχαροπλαστείου |
2 |
|
28 |
|
8% |
|
3 |
BAKER 0303 |
Ασφάλεια Τροφίμων |
2 |
|
28 |
|
8% |
|
3 |
BAKER 0304 |
Εξυπηρέτηση Πελατών και Επικοινωνία |
2 |
|
28 |
|
8% |
|
3 |
BAKER 0305 |
Εργαστήριο και Τεχνολογία Αρτοποιίας ΙΙ |
|
15 |
|
210 |
|
68% |
4 |
BAKER 0401 |
Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και Εποπτικές Ικανότητες |
2 |
|
28 |
|
8% |
|
4 |
BAKER 0402 |
Βασικές Αρχές Μάρκετινγκ |
2 |
|
28 |
|
8% |
|
4 |
BAKER 0403 |
Διαχείριση Λειτουργιών Εστιατορίου |
2 |
|
28 |
|
8% |
|
4 |
BAKER 0404 |
Εισαγωγή στις Λογιστικές και Οικονομικές Καταστάσεις Αρτοποιείων Ζαχαροπλαστείων |
2 |
|
28 |
|
8% |
|
4 |
BAKER 0405 |
Εργαστήριο και Τεχνολογία Ζαχαροπλαστικής ΙΙ |
|
15 |
|
210 |
|
68% |
4 |
BAKER 0406 |
Πρακτική Εξάσκηση - 6 Εβδομάδες |
|
|
|
|
|
|