BAKER - Μαθήματα Προγράμματος και Ώρες Διδασκαλίας

Μαθήματα Προγράμματος και Ώρες Διδασκαλίας:
Εξάμηνο Κωδικός Μαθήματος Μάθημα Ώρες ανά Εβδομάδα Σύνολο Ωρών Μαθήματος ανά Εξάμηνο Ποσοστό επί Συνόλου Ωρών Μαθήματος
(Θ) (Ε) (Θ) (Ε) (Θ) (Ε)
1 BAKER 0101 Υγιεινή Τροφίμων 2   28   8%  
1 BAKER 0102 Τεχνολογία Υλικών Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής 2   28   8%  
1 BAKER 0103 Διαδικασίες Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών 2   28   8%  
1 BAKER 0104 Βασικές Υπολογιστικές Εφαρμογές σε Αρτοποιεία Ζαχαροπλαστεία 2   28   8%  
1 BAKER 0105 Εργαστήριο και Τεχνολογία Αρτοποιίας Ι   15   210   68%
2 BAKER 0201 Βασικές Αρχές Κοστολόγησης 2   28   8%  
2 BAKER 0202 Εισαγωγή στην Τεχνολογία Τροφίμων 2   28   8%  
2 BAKER 0203 Σχεδιασμός Υποδομών Αρτοποιείου Ζαχαροπλαστείου 2   28   8%  
2 BAKER 0204 Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Εδεσματολογίου 2   28   8%  
2 BAKER 0205 Εργαστήριο και Τεχνολογία Ζαχαροπλαστικής Ι   15   210   68%
2 BAKER 0206 Πρακτική Εξάσκηση - 6 Eβδομάδες            
3 BAKER 0301 Επιχειρηματικότητα 2   28   8%  
3 BAKER 0302 Οργάνωση Διοίκηση Αρτοποιείου Ζαχαροπλαστείου 2   28   8%  
3 BAKER 0303 Ασφάλεια Τροφίμων 2   28   8%  
3 BAKER 0304 Εξυπηρέτηση Πελατών και Επικοινωνία 2   28   8%  
3 BAKER 0305 Εργαστήριο και Τεχνολογία Αρτοποιίας ΙΙ   15   210   68%
4 BAKER 0401 Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και Εποπτικές Ικανότητες 2   28   8%  
4 BAKER 0402 Βασικές Αρχές Μάρκετινγκ 2   28   8%  
4 BAKER 0403 Διαχείριση Λειτουργιών Εστιατορίου 2   28   8%  
4 BAKER 0404 Εισαγωγή στις Λογιστικές και Οικονομικές Καταστάσεις Αρτοποιείων Ζαχαροπλαστείων 2   28   8%  
4 BAKER 0405 Εργαστήριο και Τεχνολογία Ζαχαροπλαστικής ΙΙ   15   210   68%
4 BAKER 0406 Πρακτική Εξάσκηση - 6 Εβδομάδες            

Είσοδος (κινητές συσκευές)