| Μαθήματα Προγράμματος και Ώρες Διδασκαλίας |
| Α’ Εξάμηνο |
| Α/Α |
Τύπος μαθήματος |
Τίτλος μαθήματος |
Κωδικός μαθήματος |
Περίοδοι ανά βδομάδα |
Διάρκεια περιόδου |
Αριθμός βδομάδων / Εξάμηνο |
Σύνολο περιόδων/ Εξάμηνο (Θ - Ε) |
Αριθμός πιστωτικών μονάδων (ECTS) |
| 1. | Θ | Υγιεινή Τροφίμων | BAKER0101 | 2 | 45’ | 14 | 28 | 3 |
| 2. | Θ | Τεχνολογία Υλικών | BAKER0102 | 2 | 45’ | 14 | 28 | 3 |
| 3. | Θ | Διαδικασίες Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών | BAKER0103 | 2 | 45’ | 14 | 28 | 3 |
| 4. | Θ | Βασικές Υπολογιστικές Εφαρμογές σε Εστιατόρια | BAKER0104 | 2 | 45’ | 14 | 28 | 3 |
| 5. | Ε | Εργαστήριο και Τεχνολογία Ζαχαροπλαστικής Ι | BAKER0105 | 15 | 45’ | 14 | 210 | 15 |
| Β’ Εξάμηνο |
| Α/Α |
Τύπος μαθήματος |
Τίτλος μαθήματος |
Κωδικός μαθήματος |
Περίοδοι ανά βδομάδα |
Διάρκεια περιόδου |
Αριθμός βδομάδων / Εξάμηνο |
Σύνολο περιόδων/ Εξάμηνο (Θ - Ε) |
Αριθμός πιστωτικών μονάδων (ECTS) |
| 1. | Θ | Βασικές Αρχές Κοστολόγησης | BAKER0201 | 2 | 45’ | 14 | 28 | 3 |
| 2. | Θ | Εισαγωγή στην Τεχνολογία Τροφίμων | BAKER0202 | 2 | 45’ | 14 | 28 | 3 |
| 3. | Θ | Σχεδιασμός Υποδομών Εστιατορίου και Κουζίνας | BAKER0203 | 2 | 45’ | 14 | 28 | 3 |
| 4. | Θ | Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Εδεσματολογίου | BAKER0204 | 2 | 45’ | 14 | 28 | 3 |
| 5. | Ε | Εργαστήριο και Τεχνολογία Αρτοποιίας Ι | BAKER0205 | 15 | 45’ | 14 | 210 | 15 |
| 6. | Π | Πρακτική Άσκηση | BAKER0206 | | | | | 6 |
| Γ’ Εξάμηνο |
| Α/Α |
Τύπος μαθήματος |
Τίτλος μαθήματος |
Κωδικός μαθήματος |
Περίοδοι ανά βδομάδα |
Διάρκεια περιόδου |
Αριθμός βδομάδων / Εξάμηνο |
Σύνολο περιόδων/ Εξάμηνο (Θ - Ε) |
Αριθμός πιστωτικών μονάδων (ECTS) |
| 1. | Θ | Επιχειρηματικότητα | BAKER0301 | 2 | 45’ | 14 | 28 | 3 |
| 2. | Θ | Οργάνωση και Διοίκηση Εστιατορίου και Κουζίνας | BAKER0302 | 2 | 45’ | 14 | 28 | 3 |
| 3. | Θ | Ασφάλεια Τροφίμων | BAKER0303 | 2 | 45’ | 14 | 28 | 3 |
| 4. | Θ | Εξυπηρέτηση Πελατών και Επικοινωνία | BAKER0304 | 2 | 45’ | 14 | 28 | 3 |
| 5. | Ε | Εργαστήριο και Τεχνολογία Αρτοποιίας ΙΙ | BAKER0305 | 15 | 45’ | 14 | 210 | 15 |
| Δ’ Εξάμηνο |
| Α/Α |
Τύπος μαθήματος |
Τίτλος μαθήματος |
Κωδικός μαθήματος |
Περίοδοι ανά βδομάδα |
Διάρκεια περιόδου |
Αριθμός βδομάδων / Εξάμηνο |
Σύνολο περιόδων/ Εξάμηνο (Θ - Ε) |
Αριθμός πιστωτικών μονάδων (ECTS) |
| 1. | Θ | Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και Εποπτικές Ικανότητες | BAKER0401 | 2 | 45’ | 14 | 28 | 3 |
| 2. | Θ | Βασικές Αρχές Μάρκετινγκ | BAKER0402 | 2 | 45’ | 14 | 28 | 3 |
| 3. | Θ | Διαχείριση Λειτουργιών Εστιατορίου | BAKER0403 | 2 | 45’ | 14 | 28 | 3 |
| 4. | Θ | Εισαγωγή στις Λογιστικές και Οικονομικές Καταστάσεις Εστιατορίων | BAKER0404 | 2 | 45’ | 14 | 28 | 3 |
| 5. | Ε | Εργαστήριο και Τεχνολογία Ζαχαροπλαστικής ΙΙ | BAKER0405 | 15 | 45’ | 14 | 210 | 15 |
| 6. | Π | Πρακτική Άσκηση | BAKER0406 | | | | | 6 |