BAKER - Περιγράμματα Μαθημάτων Προγράμματος Σπουδών

Εξάμηνο Κωδικός Μαθήματος Μάθημα Αρχείο
1 BAKER 0101 Υγιεινή Τροφίμων
1 BAKER 0102 Τεχνολογία Υλικών Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής
1 BAKER 0103 Διαδικασίες Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών
1 BAKER 0104 Βασικές Υπολογιστικές Εφαρμογές σε Αρτοποιεία Ζαχαροπλαστεία
1 BAKER 0105 Εργαστήριο και Τεχνολογία Αρτοποιίας Ι
2 BAKER 0201 Βασικές Αρχές Κοστολόγησης
2 BAKER 0202 Εισαγωγή στην Τεχνολογία Τροφίμων
2 BAKER 0203 Σχεδιασμός Υποδομών Αρτοποιείου Ζαχαροπλαστείου
2 BAKER 0204 Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Εδεσματολογίου
2 BAKER 0205 Εργαστήριο και Τεχνολογία Ζαχαροπλαστικής Ι
2 BAKER 0206 Πρακτική Άσκηση Ι
3 BAKER 0301 Επιχειρηματικότητα
3 BAKER 0302 Οργάνωση Διοίκηση Αρτοποιείου Ζαχαροπλαστείου
3 BAKER 0303 Ασφάλεια Τροφίμων
3 BAKER 0304 Εξυπηρέτηση Πελατών και Επικοινωνία
3 BAKER 0305 Εργαστήριο και Τεχνολογία Αρτοποιίας ΙΙ
4 BAKER 0401 Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και Εποπτικές Ικανότητες
4 BAKER 0402 Βασικές Αρχές Μάρκετινγκ
4 BAKER 0403 Διαχείριση Λειτουργιών Εστιατορίου
4 BAKER 0404 Εισαγωγή στις Λογιστικές και Οικονομικές Καταστάσεις Αρτοποιείων Ζαχαροπλαστείων
4 BAKER 0405 Εργαστήριο και Τεχνολογία Ζαχαροπλαστικής ΙΙ
4 BAKER 0406 Πρακτική Άσκηση ΙΙ

Είσοδος (κινητές συσκευές)