BAKER - Μαθησιακοί Στόχοι Προγράμματος

Με το τέλος του προγράμματος ο/η σπουδαστής/-τρια θα είναι σε θέση:
  • Να αναπτύξει επαγγελματικές και τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες στην αρτοποιία και ζαχαροπλαστική τέχνη.
  • Να εφαρμόζει τις σωστές διαδικασίες, μεθόδους και τεχνικές παραγωγής και διάθεσης προϊόντων βάσει ποιοτικών προδιαγραφών και κριτηρίων.
  • Να λαμβάνει αποφάσεις και να επιλύει προβλήματα μέσα σε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον.
  • Να εφαρμόζει διάφορες τεχνικές επαγγελματικής εξυπηρέτησης και να προωθεί την ομαδική εργασία στον χώρο εργασίας.
  • Να προσαρμόζεται στις ανάγκες των διαφόρων λειτουργιών μιας επιχείρησης και τις εξελίξεις της βιομηχανίας.
  • Να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις απαιτήσεις και τους κανονισμούς της αγοράς σε προϊόντα αρτοποιίας ή ζαχαροπλαστικής.

Είσοδος (κινητές συσκευές)