Επιλέγουν καλές πρακτικές βάσει ποιοτικών κριτηρίων κατά την εφαρμογή συνταγών των σωστών διαδικασιών, μεθόδων και τεχνικών στην παραγωγή τροφίμων.
LO: 02
Συνθέτουν επιχειρησιακές λειτουργίες για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου ποιότητας προς όλους τους πελάτες, ως επαγγελματίες πρώτης γραμμής.
LO: 03
Αναπτύσσουν επαγγελματικές ιδέες, έννοιες και τεχνικές για την εξασφάλιση προτύπων ποιότητας υπηρεσιών και παραγωγής εδεσμάτων.
Τεχνικές Δεξιότητες
LO: 04
Εφαρμόζουν τις επαγγελματικές ικανότητες και την εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα των μαγειρικών τεχνών και των λειτουργιών μιας επισιτιστικής επιχείρησης.
LO: 05
Λαμβάνουν αποφάσεις και επιλύουν προβλήματα, χρησιμοποιώντας επαγγελματικές ιδέες, μεθόδους και τεχνικές για την εξασφάλιση προτύπων ποιότητας στην κουζίνα.
LO: 06
Αναδεικνύουν επαγγελματικές δεξιότητες και καλλιεργούν ποιοτική κουλτούρα υπηρεσιών φιλοξενίας μέσα από τα πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα και την πρακτική κατάρτιση.
Επαγγελματικές Ικανότητες
LO: 07
Αναπτύσσουν επαγγελματικές δεξιότητες, ποιοτικά πρότυπα και κριτήρια στις μαγειρικές τέχνες που απαιτούνται για μια επιτυχή επαγγελματική αφετηρία στην επισιτιστική βιομηχανία.
LO: 08
Αλληλοεπιδρούν με το εργασιακό περιβάλλον και συμβάλλουν στην ποιοτική, λειτουργική και επαγγελματική κουλτούρα της επιχείρησης.
LO: 09
Υιοθετούν τη νέα μάθηση και αντιμετωπίζουν τις μεταβαλλόμενες συνθήκες που επηρεάζουν τις λειτουργίες μιας επισιτιστικής επιχείρησης κατά την εξυπηρέτηση των πελατών.