COOK - Μαθήματα Προγράμματος και Ώρες Διδασκαλίας
Μαθήματα Προγράμματος και Ώρες Διδασκαλίας | ||||||||
Εξάμηνο | Κωδικός Μαθήματος | Μάθημα |
Ώρες
ανά Εβδομάδα |
Σύνολο Ωρών Μαθήματος ανά Εξάμηνο | Ποσοστό επί Συνόλου Ωρών Μαθήματος | |||
(Θ) | (Ε) | (Θ) | (Ε) | (Θ) | (Ε) | |||
1 | COOK 0101 | Υγιεινή Τροφίμων | 2 | 28 | 8% | |||
1 | COOK 0102 | Τεχνολογία Υλικών | 2 | 28 | 8% | |||
1 | COOK 0103 | Διαδικασίες Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών | 2 | 28 | 8% | |||
1 | COOK 0104 | Βασικές Υπολογιστικές Εφαρμογές σε Εστιατόρια | 2 | 28 | 8% | |||
1 | COOK 0105 | Μαγειρική Ι | 15 | 210 | 68% | |||
2 | COOK 0201 | Βασικές Αρχές Κοστολόγησης | 2 | 28 | 8% | |||
2 | COOK 0202 | Εισαγωγή στην Τεχνολογία Τροφίμων | 2 | 28 | 8% | |||
2 | COOK 0203 | Σχεδιασμός Υποδομών Εστιατορίου και Κουζίνας | 2 | 28 | 8% | |||
2 | COOK 0204 | Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Εδεσματολογίου | 2 | 28 | 8% | |||
2 | COOK 0205 | Μαγειρική ΙΙ | 15 | 210 | 68% | |||
2 | COOK 0206 | Πρακτική Κατάρτιση Ι | ||||||
3 | COOK 0301 | Επιχειρηματικότητα | 2 | 28 | 8% | |||
3 | COOK 0302 | Οργάνωση και Διοίκηση Εστιατορίου και Κουζίνας | 2 | 28 | 8% | |||
3 | COOK 0303 | Ασφάλεια Τροφίμων | 2 | 28 | 8% | |||
3 | COOK 0304 | Εξυπηρέτηση Πελατών και Επικοινωνία | 2 | 28 | 8% | |||
3 | COOK 0305 | Μαγειρική ΙΙΙ | 10 | 140 | 43% | |||
3 | COOK 0306 | Εισαγωγή στην Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική | 5 | 70 | 25% | |||
4 | COOK 0401 | Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και Εποπτικές Ικανότητες | 2 | 28 | 8% | |||
4 | COOK 0402 | Βασικές Αρχές Μάρκετινγκ | 2 | 28 | 8% | |||
4 | COOK 0403 | Διαχείριση Λειτουργιών Εστιατορίου | 2 | 28 | 8% | |||
4 | COOK 0404 | Εισαγωγή στις Λογιστικές και Οικονομικές Καταστάσεις Εστιατορίων | 2 | 28 | 8% | |||
4 | COOK 0405 | Μαγειρική ΙV | 15 | 210 | 68% | |||
4 | COOK 0406 | Πρακτική Κατάρτιση ΙΙ |